torek, 29. julij 2008

Veltins vs Amstel

Po napornem preizkušanju okusa, vonja, dolžini riganja ipd. sma pršla do naslednih ugotovitev ...

Kot prva testna pijača je biu na vrsti Veltins ... a že ob odprtju piksne sma se spogledala in zapisala prvi zaznamek za Veltins ... "smrdi ku stu mater"! Nato so nastopli dvomi, če se sploh splača pit to zadevščno ... a ker sma mogla še sprobat okus ni blo druge k da nazdravma pa spustima hmeljev sok po grlu :) Okus po pivu vsekakor ma ... kar pomeni da je tudi pitno :) Kr zadovoljivi rezultat za zečetek ...

Sledila je hoja do friždera po novi piksni piva ... Amstel. Ponovila sma vajo, ugotovila da je vonj Amstela veliko bol nosu prijazen in tudi okus je bil bolši ... tuk bolši spet ne ... ampak se ga je dalo lažje pit :) Pršla sma še do ene zanimive ugotovitve ... po Amstelu se da bol fino rignt (v ženski družbi tega ne počneva :))

Ker je po rezultatih je Amstel popolnoma zasenčil Veltinsa sma uvedla še en nov kriterij na katerega boma pozorna pri ocenjevanju piva, čeprav ta ne vpliva na njegovo kakovost ... vizualnost (kero pivo ma lepšo piksno) ... no tle sma se pa strinjala da je Veltins tist k ma lepšo piksno :)


aja...piksne sma že s čelom deformirala tak da neč od slikc ...

2 komentarja:

Donch pravi ...

haha :) ve2 pa mata cajta! hehehe in seveda ideje :)

Bravo, kr tko dalje =P

Unknown pravi ...

na zalost idej vec k cajta...sma prezaposlena z "degustiranjem" ;)